We wilden toch ook graag even de zee zien
en dus trokken we zaterdagavond naar Carnac,
een charmant dorpje aan de kust van Bretagne,
waar we een tafeltje reserveerden in Itsasoa,
en daar meteen genoten van deze mooi verzorgde hapjes.
De rauwe, gemarineerde tonijn
met een fris kommetje brocoletti et agrumes
smaakte vervolgens ook bijzonder goed,
en de heerlijk bereide Sint-Jacobsvruchten
met stukjes gerookte paling, gebakken champignons
en een puree van knolkervel vormden samen
een schitterend hoofdgerecht.
Tot slot was ik helemaal in de wolken van dit dessert
dat luisterde naar de geweldige naam
Belangrijke toevoeging:
Dit verfijnde Itsasoa menu vormde wel degelijk
een unieke uitstap tijdens ons Bretoens weekend
dat culinair vooral gedomineerd werd door
droge koeken en suikerwafels, bananen en mandarijntjes,
en speciaal voor Kobe: een bord pasta voor iedere koers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten