
Zelfgemaakte confituur! Kobe en mijn vriendin maakten er de voorbije week werk van... En het was best wel eenvoudig. Ik had het me alleszins moeilijker voorgesteld, want ik had eerlijk gezegd dus nog nooit zelf confituur gemaakt. Maar ik ben dan ook "geen wafelbak-type", zoals de verkoopster in Metaleuven me noemde bij de bespreking van onze huwelijkslijst 11 jaar geleden. Gek toch, hoe je zo'n banale uitspraak over jezelf blijft onthouden. Ik vind het trouwens nog altijd jammer dat ik niet heb gevraagd welk type ik volgens haar dan wél ben ;-) Maar het wafelbakmachine stond inderdaad niet op onze huwelijkslijst.
Het gezellige-babbel-type, het genieten-van-het-leven-type, het gezin-en-vrienden-type, het onze-deur-staat-open-type... ;-)
BeantwoordenVerwijderenNaast alles wat hierboven al staat, ben jij ook het 'het-ultieme-bewijs-dat-je-ook-zonder-wafelbakmachine-een-supermama-en-vrouw-kan-zijn-type'! Trouwens, laat vooral geen hokjes-denken je vastnagelen aan een bepaald type. Ik zou een aantal jaren nooit gedacht hebben dat ik zoveel plezier zou beleven aan het maken en daarna opeten van mijn zelf gemaakte frambozenconfituur. Toen ik mijn moeder trots een pot meegaf,zag ik haar verbaasd denken: "Wat? Jij? zelf confituur gemaakt?" En jawel, de confituur is nog lekker ook ;-)
BeantwoordenVerwijderen