Over mij

Hallo! Ik ben An (°1973) en ik ben met man en kinderen in augustus 2010 van België naar Frankrijk verhuisd. Ik hou van zwarte chocolade, mooie foto's, een goed gesprek, lange zomeravonden,... Elke reden is ook goed om een feestje te geven! Ik ben een perfectionist en een controlefreak, maar mijn gezin houdt mijn leven chaotisch en onvoorspelbaar ;-) Ik startte deze blog om familie en vrienden op de hoogte te houden van ons leven hier in Frankrijk. Welkom om mee te lezen!

zondag 7 juni 2020

Het wafelbaktype

Knutselwerkjes voor Moederdag zijn hier al lang verleden tijd en mijn pubers vinden deze dag nu ook 'veel te gemedialiseerd' (ze bedoelen eigenlijk 'veel te gecommercialiseerd'). Om maar te zeggen dat deze Franse Moederdag een dag zoals een ander was...
 
Ik stelde dan ook voor om 'iets voor de gemeenschap' te kopen, zijnde een nieuwe croque-monsieur machine (want het oude heeft m.a.w. onlangs de geest gegeven). Bij Boulanger - de Franse Krëfel - vonden we een hip rood Croq/Gaufre/Grill machine dat er knap én veelbelovend uitzag!
 
En nu zal ik in de toekomst ook wafels kunnen bakken, hoewel ik 'geen wafelbaktype' ben... Want dat zei een verkoopster bij Metaleuven in 2001 letterlijk tegen mij toen ik onze huwelijkslijst kwam bespreken!! (En het spijt me nog altijd dat ik haar toen niet gevraagd heb welk type ik dan wel ben... Het 'strijktype' of 'kooktype' voel ik me toch ook niet echt ;-))
 
Binnenkort is het hier Vaderdag. Dan kopen we een mooie hoofdtelefoon 'voor de gemeenschap'. Eentje met 'noise cancelling' want dat staat sinds begin maart ook op het verlanglijstje: nog eens in alle rust jezelf kunnen horen denken wanneer iedereen hier constant thuis is...

En aangezien ik 'geen wafelbaktype' ben, kan ik dan misschien even ongestoord naar muziek luisteren??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten