Over mij

Hallo! Ik ben An (°1973) en ik ben met man en kinderen in augustus 2010 van België naar Frankrijk verhuisd. Ik hou van zwarte chocolade, mooie foto's, een goed gesprek, lange zomeravonden,... Elke reden is ook goed om een feestje te geven! Ik ben een perfectionist en een controlefreak, maar mijn gezin houdt mijn leven chaotisch en onvoorspelbaar ;-) Ik startte deze blog om familie en vrienden op de hoogte te houden van ons leven hier in Frankrijk. Welkom om mee te lezen!

dinsdag 30 september 2014

Licht

Soms ben ik het allemaal verschrikkelijk moe. Dan wil ik gewoon in een strooien hutje op een zonnig, verlaten strand gaan zitten... Hoef ik niet naar EDF te bellen voor gas- en electriciteitsaansluiting, heb ik geen garde-corps (trapleuning) meer nodig en stuurt de bouwfirma me ook geen nieuwe avenant (wijzigingsclausule) die de prijs alleen maar verder opdrijft!

Dat het allemaal 'goed is voor mijn Frans', denk ik ook al lang niet meer. Met al die technische bouwtermen kan ik hier aan de kassa van de Super U niet terecht. En een Vlaamse pedagoge die de werking van haar panneaux solaires kan toelichten, wordt hier ook niet gezocht. (Om het maar even duidelijk te maken.)

Gisteravond toch plots blij verrast door de nieuwe tl-buis in de garage! Want door een elektronisch verklikkersysteem sprong het witte licht bij mijn binnenkomst meteen aan... Koud en helder licht dat op een gekke manier een warme beweging bracht in ons toekomstige nieuwe huis!

Werkelijk nooit gedacht dat een tube luminescent voor zo'n mooi licht kon zorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten